Sambut Tahun Baru 2010

Assalamualaikum W.B.T

pada tahun 2010
ni harapan baru impian baru..
doakan yg bgs2 tuk kita smua..
kali ni kami nak cita pasal
sambutan tahun baru budak
Lahad Datu...

kami mula gerak jam lapan
kumpul kat Rumpun Selera
dengan berbekal
basikal buruk, motor dn keta fair lady
terkumpulah kami
Allahamdulillah..

venue: Rumpun Selera, Life Cafe, Rumah Judin
perkara: sambut tahun baru
yg pegi : mazu, judin, mas, loo n atai..

























tulis kat sini












First skali kami lepak kat Rumpun dulu.. tunggu timing ok..
pastu klu semua org suda ada kami p Life Cafe
untuk test kejantanan dengan
bermain cs source final..




masuk


main..


bayar..


walaubagaimanapun nasib tidak menyebelahi
bagi pihak cOUTER tERORIST
kerana performance yg kurang baik hari ini

iaitu

mazu & judin (counter terorist) vs loo & atai & mas (terorist)
dan beberapa bot yg lain yg
d kasi masuk



lepas tu kami p
rumpun balik..
cadang nak p rumah atai
xp cancel
loo & atai balik dulu
tnggl mazu, jud n mas


kami p kfc..
























judin mintak kesian depAN KFC..
macam d bg kilik.... sudala...
bikin malu jak
...























trep macho depan KFC






















membeli di KFC


dengn bekal duit yg sikit kami pegi
balik kat Rumpun Selera untuk
beli minuman
dan menyambut tahun baru..























sambutan tahun ni ok la...
jugak sebab plng bnyk
dpt sms dr kawan kawan
dn spot Rumpun Selera tu memang mantap
sebab dpt tengok bunga api &
banyak orng kreta drift gila gila..
wheeleee motor
dn drift lori
fulamak semat klu dpt rakam lg bagus
xp tak sempat & low batt









daripada semua ini
kami telah bersetuju untuk menyimpulkan
bahawa
klu p restoran pesanlah

NESLO AIS
sedap gilerrrrrrrrr.....


akhir skali
kami suma nak ucap kan selamat
tahun baru
dan jangan lupa doakan spm
kita besama..
gud luck this year



tawau & sandakan & KK & keningau camna pulak??????????


assalamualaikum...


mendapat award!!







Liar Game


pernahkah anda menipu?
adakah anda seorang yg sgt jujur?
menipu itu satu seni?

hm..

sebenarnya Liar Game merupakan manga jepun
yg telah di ilustrasikn olh Shinobu Kaitani dn diadaptasikn kepada
sebuah drama bersiri pada April 14, 2007
crita ny mmng bes
tp sngt2 menguji minda kerana Liar Game dipenuhi dengan pelbagai
teka-teki dan taktik penipuan.








Sinopsis


Kanzaki Nao merupakan seorang budak perempuan yg
terlalu jujur. "too honest 4r her own good" gelaran yg
d berikn kepada Kanzaki Nao.
Pada suatu hari dy menrima jemputan untuk menyertai
sebuah pertandigan penipu atau ;Liar Game Tournament;
Nao x dpt bebuat mempunyai pilihan selain menyertainya.
Walaubagaimanapun dy menerima batuan daripada
seorang jejaka yg dikatan sbgi seorang penipu terulung
(genius swindler).
mereka berdua brcdng utk memenangi prtdgn
trsebut dn mengetahui siapa disebalik Liar Game
yg sanggup mempermainkn manusia yg x brsalah
mampukah cik Nao memenangi pertandingan
tersebut dengan sikap jujurnya? sila ikuti episode
Liar Game. (hehe trep iklan)










:s


jom tutup lampu...





Earth Hour adalah sambutan tahunan yang di asaskan oleh World Wide Fund Autralia. Rasanya ia bermula kat Sydney Autralia.. pastu semua org pun ikut.
WWF mengajak agar semua rumah dan bangunan agar mematikan suis lampu dan perkakasan elektrik mereka pada 28 Mac. Ini bertujuan bagi meningkatkan kesedaran semua pihak terhadap perubahan iklim dan kesan rumah hijau yang sedang berlaku.....










di Malaysia buat julung-julung kalinya diadakan...
jika berminat, anda boleh mendaftarkan diri di http://earthhour.org.my/ dan tunjukkan
bahawa anda seorang yang bertanggungjawab.Marilah turut membantu dengan memadamkan lampu pada 28 Mac 8.30 malam hingga 8.30...

sapot la earth hour ni..
tengok la artis2 kita yg susah payah promte earth hour..